Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Stickers

Forskellige stickers lige til at sætte på bilen.

Stickers 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
 • Danmark´s klistermærke i vores flotte farver lige til at sætte på bilen eller campingvognen. Klistermærket leveres udskåret, den sorte farve er kun for illustration. Klistermærket måler 14 x 28 cm. 

  27,50 kr
 • Et helt igennem oplagt sticker til at sætte bag på campingvognen, til alle de andre bilister der syntes man er til irritation fordi man kører med den fart man nu gør. Hvis det var meningen den skulle køre hurtigt, var den ikke designet som en mursten. Størrelser.: Small - 40 x 4,5 cm.Medium - 72,5 x 8 cm.Large - 108,5 x 12 cm.

  24,09 kr
 • Til dem der er stolt af deres Volkswagen og gerne vil vise det... Er du også træt af de smarte i deres Vw Golf, så vis dem hvad du mener.Særligt oplagt sticker til bilen til dig i Up, Lupo, fox eller Polo men kan også bruges på alle andre Vw modeller  VW logoet er ca. 8cm i diameter teksten er 30cm i bredden.

  39,00 kr
 • Bestil dine egne klistermærke i løbet af 4 hurtige skridt. 1. Design dit eget klistermærke.2. Upload det her.3. Deffiner størrelsen på dit mærke og vælg antal.4. Betal for mærket. (Vi fremsender herefter det endelige print til godkendelse inden det trykkes)

  27,50 kr
 • Har du en bil der er større end  Volkswagen Polo, har du muligheden for at moppe lidt. Til dem der er stolt af deres Volkswagen og gerne vil vise det...  VW logoet er ca. 8cm i diameter teksten er 30cm i bredden.

  39,00 kr
Viser 1 - 5 af 5